Logo_download__3_

Op 9 oktober organiseren de stuurgroep Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP) en de CNV Onderwijs Academie een loopbaanbijeenkomst. De bijeenkomst is speciaal voor onderwijs-, klassen-, lesassistenten en leraarondersteuners uit het primair onderwijs. Deelnemers krijgen handvaten over hoe zij door kunnen groeien als ondersteuner binnen hun school. Dit meldt CNV Onderwijs. 

Het programma van de bijeenkomst bestaat uit verschillende onderdelen. De deelnemers kunnen zelf kiezen waar ze mee aan de slag gaan. Ze kunnen aan alles deelnemen of een aantal onderdelen uitkiezen. De volgende activiteiten staan op het programma, OOP kunnen:
  • Met behulp van een kaartspel hun ambities helder maken
  • In gesprek met een coach gaan over hun loopbaan
  • Uitleg krijgen over een stappenplan om hun ambitie bespreekbaar te maken binnen de school                    
Er wordt een certificaat uitgereikt aan de deelnemers aan het einde van de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt op 9 oktober gehouden, van 16:00 tot 20:00 uur. De locatie is CNV Onderwijs, Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht (naast station Overvecht). Geïnteresseerden kunnen zich voor 2 oktober inschrijven door een mail te sturen naar onderwijsondersteuners@cnvo.nl. Vermeld in de titel dat het de loopbaanbijeenkomst 9 oktober 2014 betreft en zet naam, adres, geboortedatum en eventueel lidnummer in de mail. 
 
© Nationale Onderwijsgids