Normal_3053539947_afb7efd98b_z
De activiteiten om de locatie in Monnickendam gebruiksklaar te maken voor basisschool De Verwondering naderen de eindstreep. Drie wethouders van gemeente Waterland gaan helpen bij het verrichten van de laatste werkzaamheden. Door de gezamenlijke inspanning van alle betrokkenen kan de school op tijd starten. Dit meldt de Gemeente Waterland. 
 
Om er voor de zorgen dat het gebouw bij de start van het schooljaar helemaal gebruiksklaar is, gaan de wethouders Gabriëlle Bekhuis, Jacob Kes en Laura Bromet op maandag 11 augustus om 19.00 uur nog met de ouders aan de slag om de laatste (schoonmaak)punten op de i te zetten. In diezelfde week, vóór 18 augustus, volgt de verdere inrichting van de lokalen met meubilair en lesmaterialen.
 
Portefeuillehouder Gabriëlle Bekhuis: “Ik ben trots dat de huisvesting van De Verwondering toch op tijd in orde is gekomen. Daarvoor moet ik de ouders van de toekomstige leerlingen een groot compliment maken. Zij hebben hun beloften om mee te helpen meer dan waar gemaakt! Maar ik wil ook het schoolbestuur, de aannemer en medewerkers van de gemeente Waterland noemen. Ook dankzij hun inspanningen is een prachtig resultaat bereikt”.
 
© Nationale Onderwijsgids